Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronnysan - 05-01-2015 23:33:09
Huishouden & Energie

Stambomen achter gehouden door verkoopster.

[quote=digioma schreef op maandag 5 jan 2015, 22:43]nou ronnysan, je slaat opeens een heel andere toon aan. eerder schreef je niet dat je de katten via marktplaats hebt gekocht... misschien had je je beter bij de rasvereniging kunnen oriënteren om daar betrouwbare adressen van erkende fokkers kunnen krijgen. bizar om wel 1800 euro uit te geven en dan via slinkse wegen te bezuinigen omdat paspoort en chippen in belgië goedkoper zou zijn. beetje fokker geeft de stambomen gratis als onderdeel van de verkoop en bovendien moeten de chipnummers van de katten ook nog ergens op papier staan.
ooit een hond overgenomen uit belgië (van een internationaal fokker). deze hond stond ingeschreven op een stamboom van de hubertus vereniging (kynologen vereniging belgië).
over laten schrijven naar de nederlandse kynologen vereniging (toevoeging op originele stamboom) en voordat die overschrijving daadwerkelijk plaatsvond kwam er iemand officieel de hond bij mij thuis bekijken.
wat je opmerking over geld betreft... mensen met heel veel geld kopen dikwijls een dier als statussymbool, terwijl mensen met wat minder geld juist lang sparen en bloedjezuinig en stapekgek zijn op hun dier. vraag maar eens bij de rasverenigingen van "populaire" honden.
dus of die persoon werkelijk zo jaloers is betwijfel ik. oh ja... we hebben heel vaak exclusieve honden gehad... maar via de rasvereniging en altijd uit de opvang - meestal als ze twee nesten hadden gehad. en altijd gratis, onder voorbehoud dat wanneer wij ze weg zouden moeten doen door welke oorzaak dan ook, wij ze allereerst weer aan de geven/geefster zouden aanbieden.

de katten heb ik via marktplaats advertentie gevonden die te koop werden aangeboden door catery sketchy! de paspoorten en chippen is ook door hun verzorgd. dus ze vraagde 1800 en lieten dan in belgie de paspoorten en chippen gebeuren! en hoe rijke en arme mensen zijn is individueel! wat ik weet is wat ik maandelijks kwijt ben aan kattenzand en de royal canin spynx brokken en dat is niet mis! dus ik heb liever iemand die ook royal aan de katten voert ipv supermarktbrokjes. en ik heb finacieel nooit te klagen gehad dus kon de katten geven wat ze nodig hebben! hoe lief en goed ook iemand kan zijn voor de katten die minder bedeelt is! er hoeft maar iets onverwachts en ongezien te gebeuren n het leven zoals ik nu aan de hand heb! ik kan er niks aan doen, mijn vrouw noch de katten kunnen er iets aan doen dat mijn vrouw een hersentumor heeft gekregen..dit heeft zeer grote impact op ons hele leven en dat kan ik mijn sphynxen niet aandoen. ze hebben nu eenmaal veel aandacht en warmte nodig en dat gaat niet meer lukken nu ik weet wat mijn vrouw allemaal te wachten staat en of het goed gaat aflopen ik leef bijna als vegitarier tegenwoordig omdat ik de keuze moest maken tussen ik elke dag vlees op mijn bord of de kat op droge supermarktbrokken! die keuze was voor mij snel gemaakt want mijn katten gaan voor en voor mij is het gezonder omdat ik toch wel wat kilo's kwijt kan! en dan heb ik geen kinderen te onderhouden en zo dus ik heb nooit te klagen gehad.
nu heb ik van diezelfde persoon die ik gequoted heb nog meer recaties gekregen wat ik niet ga neerzetten hier om me niet te verlagen tot zijn niveau maar het is echt voor de gekken!