Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
sharrron - 06-01-2015 15:14:51
Garantie & Verzekeringen

Ohra huisdierenverzekring

Filijne,

wij hebben precies hetzelfde probleem met de ohra huisdierenverzekering.

mijn hond nacho is vanaf pup verzekerd bij ohra.
op 17 november 2014 zou hij geopereerd moeten worden aan zijn knie omdat de schrijf er elke keer naast schiet. we hebben toen een operatieakkoord aangevraagd. tot op heden 6-1-2015 nog steeds geen operatieakkoord vanuit ohra ontvangen. de operatie op 17 november 2014 is doorgegaan maar nacho kreeg een hartstilstand tijdens de narcose en is vervolgens niet meer geopereerd aan zijn knie. na 3 minuten dood te zijn geweest heeft de dierenarts hem weer bij gekregen. twee dagen hierna op 19 november 2015 hebben we een hartecho laten maken om alles te checken. gelukkig niks aan overgehouden. op 19 november hebben we de rekeningen meteen ingediend. tot op heden hebben we nog geen cent uitgekeerd gekregen van ohra terwijl het over een bedrag van ongv €750 gaat. meerdere malen gebeld en afgeblaft aan de telefoon en ze weten zelf allemaal niet hoe dit kan.

ben er inmiddels helemaal klaar mee. vandaag weer gebeld en ze weten echt niet hoe dit kan maar uitzoeken ho maar. heb gezegd dat als dit zo doorga ik de verzekering bij ohra stopzet omdat ze hun afspraken niet nakomen. er werd gezegd dat hij wel dacht dat morgen het geld op de rekening stond en er alsnog een operatieakkoord zou komen.

ik hoop dat deze meneer zich aan de afspraak gaat houden maar tot nu toe ben ik niet tevreden over de ohra huisdierenverzekering!