Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 06-01-2015 16:22:15
Computers & Telefonie

Kan ik windows 7 laten zetten op mijn laptop

Droom lekker verder van je overbodige super veilige firewall , de standaard firewall van 8.1 houdt waarschijnlijk meer tegen als de jouwe, maar voor de zoveelste keer classic shell is een overbodig programma in windows 8.1 omdat de startknop is weer terug . einde verhaal =gompy2 schreef op maandag 5 jan 2015, 18:59:=vr1944 schreef op maandag 5 jan 2015, 18:03: lekkerisdat heeft het antwoord al gegeven*** knip***
bovendien installeert dit programma zichzelf als je het verwijderd hebt probeer het maar ff. de bron is ik dat dit progje zelf ook op 4 machines van mijn gebruikt heb . verder ga je zelf maar uitzoeken ,daar ben ik niet voor.
welk antwoord heeft lekkerisdat gegeven dan?
dat classic shell internet op gaat?
dat klopt, dat is de updater en dat schreef ik al, en als je een beetje kennis van zaken hebt en de juiste programma's hebt geïnstalleerd dan weet je dat je die kunt tegenhouden, indien gewenst, of controleren, indien gewenst.
onderstaand is een log van mijn firewall "privatefirewall" die netjes alles controleert wat er uit wil, dus het internet op.

klik hier-> https://dl.dropboxusercontent.com/u/43364202/5-1-2015-18.38.40.jpg">log

en dat het programma zich zelf weer installeert als het eenmaal verwijderd is komt omdat er nog steeds wonderen bestaan, wist je dat niet?
e.o.d.