Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 13-01-2015 23:32:47
Huishouden & Energie

Wasmachine lekt water | bosch maxx wfo 3250

[quote=haarp schreef op zondag 4 jan 2015, 17:41][quote=joost12 schreef op zaterdag 3 jan 2015, 17:13][quote=haarp schreef op vrijdag 2 jan 2015, 18:22]misschien denk je "daar komt ie weer" een machine van 8-10 jaar gaat bij mij naar de sloop. voor € 250-350 heb je al een prima nieuwe a+ machine. als je je oude machine repareert heb je kans dat volgende maand zich weer een probleem voordoet. http://nl.neckermann.com/huishouden/witgoed/wasmachines/beko-wmb51221-wasmachine-302634">klik hier

ik heb mijn wasmachine meer dan 20 jaar gehad en maar 2 keer laten repareren, heb hem bij mijn verhuizing weg gegeven en dat is 5 jaar geleden en hij doet het nog, dit was toen best wel een duren miele die zeer zeker niet in jou prijsklassen zat, dus wat jij zegt is onzin om hem naar de sloop te brengen

als je een miele wasmachine moet laten repareren dan ben je duur uit. onderdelen van miele zijn niet bepaald goedkoop.
waarom heb je je miele bij de verhuizing wegegeven? dat lijkt mij ook niet goedkoop ... of heb je weer een miele gekocht. volgens mij ben je een rare eend.

als je beetje handig bent kun je dat zelf en een miele is een genot om aan te werken je draait de hele voorkant weg als een deur en je kan dan makkelijk overal bij.

en onderdelen zijn niet veel duurder en er is vaak ook een goedkoper alternatief beschikbaar en onderdelen zijn na ruim 30 jaar gewoon nog verkrijgbaar.