Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jadetje - 08-01-2015 08:18:38
Huishouden & Energie

Hr ketel

Bedankt allemaal voor uw reacties, ik heb nu een vaillant grote badgeiser de turbo mag.
maar die wordt een dagje ouder, het was de eerste mag, veel problemen mee gehad, de " deskundigen" die het hebben aangelegd, hadden er geen ervaring mee, dus ik mocht de kinder ziektes opknappen. {verkeerde aansluitingen, verkeerde afvoerpijpen er in, en onderhoud, hebben er ook al weinig monteurs verstand van, ik kan het beter zelf schoonmaken dan een monteur, en mijn man kan het ding inmiddels helemaal al van buiten, en repareert het nu zelf.
vandaar ik nu zeg: een apparaat kopen, die veel wordt verkocht.

maar nu zeggen ook weer " deskundigen" een hr ketel, moet je voor oppassen, met je waterdruk, voor alleen te gebruiken voor heet tapwater. dus zijn hier ook echte deskundigen???
of mensen met ervaring met een hr ketel die uitsluitend wordt gebruikt voor de heet watervoorziening? het moet gebruikt worden voor groot bad, wastafel en keuken.
groetjes jadetje