Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 09-01-2015 12:22:07
Elektronica & TV

Home cinema

Vrijwel alle home cinema sets zijn rommel. ze zetten er gigantische wattages op in de hoop dat mensen denken dat dat daadwerkelijk nog wat betekend. dit "geval"geeft zelfs aan 510 watt output te hebben. dat lijkt me echt heeeeel erg sterk, zeker met die mini speakers die meegeleverd zijn.
dit kunnen ze er echter wel opzetten aangezien ze wettelijk gezien de richtlijnen voor het meten van wattage helemaal niet aan hoeven te houden. dus ook al komt er 510 watt aan ruis uit de speakers, en hoor je helemaal geen muziek meer, dan is dat voor hun ook prima.

sets die wel ok zijn komen onder ander van harman kardon en bose. (laatste is wel overdreven duur)

de beste geluidskwaliteit krijg je door een losse kwaliteits versterker,speakers en blue ray te kopen. denk aan yamaha, onkyo, denon, marantz, nad, harman kardon etc. goede audio componenten gaan heel erg lang mee, en uiteindelijk scheelt dat aanzienlijk.

als je dan toch een all in one setje wil, let dan op het gewicht van de versterker. hoe zwaarder deze is, hoe beter. neem ook een cd met muziek die je goed kent mee naar de winkel. dan kan je ze testen.