Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 09-01-2015 19:37:42
Voeding & Gezondheid

Scheerzeep/schuim voor zeer gevoelige huid

Beste joskaa,

herken de gevoeligheid voor het scheermes van vroeger.
zoals ook al door anderen aangegeven levert elektrisch scheren over het algemeen minder problemen op voor een gevoelige huid (heb ik destijds ook gedaan). helaas is dat voor uw zoon blijkbaar niet het geval. een jongere huid is nu eenmaal zachter en gevoeliger en is dus ook eerder geïrriteerd.

ondanks dat het kan branden bij het aanbrengen is het gebruik van een goede after shave niet onverstandig ben ik van mening. naast het geur effect heeft het ook een des-infecterend karakter. voor mij persoonlijk werkt after shave ook voor het sneller verdwijnen van irritatie, oneffenheden, vet bultjes etc. geen idee of uw zoon een after shave gebruikt, wellicht een idee om dat in ieder geval een paar weken vol te houden.