Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 10-01-2015 00:44:00
Elektronica & TV

Loewe tv

Dat de beelden op welke tv dan ook in de winkel bijna altijd mooier zijn dan de reguliere tv-uitzendingen thuis komt inderdaad doordat voor demonstratiedoeleinden speciaal de mooiste films worden gemaakt door de fabrikanten. knalrood, diepblauw, grasgroen etc. echt optimaal. heel anders dan bijv. de tour de france in een regenbui.
maar is dat niet met veel dingen zo... kijk eens in een folder met kleding; allemaal maatjes 36 met leuke snoetjes en toch is dat jurkje verkrijgbaar tot en met maat 60. je kunt bestellen wat je wilt, maar het effect uit de folder bereik je niet wanneer je maat 60 hebt. nee, ik spreek niet uit ervaring!
en iedereen kent toch de brochures van campings of verre vakantiereizen... alle appartementen hebben zeezicht (en mooi weer) en de zwembaden zijn heel groot, schoon en rustig.... .tja.
succes met je nieuwe tv toestel... went vanzelf en ja, ook wij moeten over van ziggo naar upc.