Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 10-01-2015 09:23:50
Elektronica & TV

Loewe tv

[quote=carla1959 schreef op vrijdag 9 jan 2015, 12:37]het is inmiddels heel goed opgelost door de winkelier. deze gaf ons gelijk, hij had ook schoon genoeg van alle klachten over de loewe tv en nu hebben we een andere tv voor de helft van het geld en het restant van 1500 hebben we terug gekregen. het ging om bijna 3000 euro dus een goede service vind ik. een pluim voor swaak te leiden!
dat het voor u 'goed' opgelost is, wil nog niet zeggen dat deze winkelier goed gehandeld heeft.

ondanks de vele klachten over loewe (die echt niet in die 2 dagen -tussen plaatsing van uw klacht en de afhandeling- gedaan zijn bij die zaak...) heeft hij u dus tijdens dat verkooppraatje (terwijl hij wist van die klachten) u een sprookje voorgespiegeld om zijn eigen portemonnee te spekken.

kwam die, zogenaamde 'goede' oplossing, soms doordat u zijn handelen op een openbaar forum geplaatst heeft? en hoe heeft hij al die andere klachten afgehandeld?
hoeveel zitten er nu met een heel slecht gevoel thuis naar een, door hem verkocht, loewe toestel te kijken?

dit is dus absoluut geen goed reclame voor dat 'bedrijfje' uit leiden.
dus ook helemaal geen 'pluim'. in tegendeel zelfs!
een waarschuwing voor alle klanten in spe.