Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 10-01-2015 10:06:21
Computers & Telefonie

Ziggo prijzen omhoog

Die prijsverhogingen staan in geen ander teken dan de pakketten van upc en ziggo naar elkaar toe te trekken. op de fora van zowel upc als ziggo is dat allang duidelijk. dit jaar verhogingen wegens 'onderhoudskosten ' volgend jaar nog een verhoging voor de ziggo klanten en dan kan iedereen met hetzelfde pakket verder. zo kan de ziggoklant straks ook my prime (flutpakket van upc) in het pakket krijgen en wordt voor het goedkoopste pakket de interactieve tv afgeschaft.
in feite was je bij ziggo qua prijs en pakket beter af dan als upc klant.

bij dit soort verhogingen mag je altijd weg, ook al zit je in een contract voor bepaalde duur, maar ja, waar naartoe. adsl is altijd minder en niet iedereen heeft glasvezel. en vaak hebben mensen al kastjes aangeschaft bij ziggo moet je die geloof ik kopen, bij upc huur je ze.
dus al mokkend blijven de meeste klanten zitten waar ze zitten.