Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 10-01-2015 12:25:44
Computers & Telefonie

Ziggo prijzen omhoog

De prijzen worden beetje bij beetje telkens verder verhoogd.
maar wel op een wijze dat het niet zoveel opvalt, althans dat hopen zij.
dit is een bepaalde uitgedokterde strategie van dat clubje, waarbij zij bedenken om de klanten zoveel mogelijk te kunnen laten betalen. zij zoeken steeds verder de grens op.

vooral ook omdat zij een bepaalde monopoliepositie hebben, noem ik dit een vorm van crimineel gedrag, waarbij zij totaal niets om de klanten geven en alleen van alles bedenken om maar zoveel mogelijk eurootjes binnen te halen.

maar troost u allen: het geld komt wel 'goed' terecht. leest u * http://www.ad.nl/ad/nl/5597/economie/article/detail/3585063/2014/01/28/ziggo-topman-verdient-drie-miljoen-in-19-dagen.dhtml]strongidit/i[/b"> * maar eens even:

"rené o., de baas van ziggo, is nu al de best betaalde topman van nederland.
op 9 januari begon o. en inmiddels heeft hij al 3,2 miljoen euro verdiend.
de aandeelhouders keurden vorig jaar goed dat o. 2,45 miljoen euro tekenbonus kreeg en een jaarsalaris van 750.000 euro. daarbij werd gezegd dat het geld direct wordt uitgekeerd als ziggo wordt overgenomen en hij vertrekt
."

het hele optreden, inclusief alles, is gewoon schandalig en niets anders!
het wordt hoog tijd dat de overheid maar weer eens ingrijpt.