Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 10-01-2015 13:14:47
Computers & Telefonie

Ziggo prijzen omhoog

[quote=tenormin schreef op zaterdag 10 jan 2015, 12:56][quote=zoekster schreef op zaterdag 10 jan 2015, 12:28]
er is altijd een 'mak schaap' gedeelte dat alles redelijk vindt. zelfs al gaat het om een truc om het ene pakket geruisloos te laten verdwijnen in het andere.


denk dat er wel "meer makke schapen" zijn; ik zie geen alternatief: ziggo - upc of??? ziggo heeft met €2,25 verhoogd, lijkt weinig; veel klanten x €2,25 = ?? zou niet weten waar dan naar toe te gaan.
er is ook geen alternatief, tenzij je voor adsl wilt gaan, maar dat is vaak veel minder, of je hebt toevallig glasvezel bij je deur liggen.

mijn pakket was 2 jaar geleden 47,50. toen verhoogde upc het naar 50 euro, met de belofte dat dit altijd zo zou blijven. altijd 50 was de reclame. oké, er was dan wel geen eerste drie maanden een korting, maar hier kon je van op aan.
ik ben daarop ingestapt in februari. met daarbij een altijd bellen voor 14 euro. dat werd 2 maanden daarop met 1 euro verhoogd en in augustus werd mijn pakket met 1,50 verhoogd. dus ik betaal 2,50 meer.

upc heeft zich gewoon niet aan de afspraak gehouden en zeker niet naar mij toe, want ik zat ook nog in mijn eerste jaarcontract. je blijft, omdat je geen keus hebt, maar ik heb wel flink herrie gemaakt op het upc forum. daar kreeg ik een ijskoud onthaal van de 'vaste kliek' die daar alle vragen beantwoord en kost wat kost loyaal is aan upc. alles maar prima vinden noem ik mak. ook al heb je geen keuze, je kunt evengoed laten weten dat de gang van zaken je niet zint.

overigens is mijn pakket helemaal verdwenen. ze hebben my prime toegevoegd, een nutteloze aanvulling met oude meuk films en series. het pakket kost nu 56 euro. en je krijgt er horizon bij, een mediabox waarover het klachten regent. daar krijgen de ziggo klanten straks ook mee te maken, dat zul je zien.

ik hou nog vast aan mijn oude pakket en mediabox, maar het pakket wordt gewoon steeds zwaarder verhoogd, zodat het straks bijna tegen het nieuwe pakket van 56 euro aan ligt.

altijd 50 is dead and burried.