Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jr
jrn5 - 10-01-2015 13:59:21
Computers & Telefonie

Ziggo prijzen omhoog


er valt voor mij niets meer te compenseren in pakketten bij ziggo, dus die prijsverhoging van dik 6 procent is gewoon slikken…..

een aantal jaren terug had ik het dikste pakket bij ziggo (power geloof ik). de hoogste internetsnelheid toentertijd en alle zenders (behoudens de extra betaalzenders zoals film1, eredivisie etc.). men ging op een gegeven moment de zenderpakketten wijzigen. alleen in het extra pakket was een zender die ik wel interessant vond (discovery science). maar om dan 15 euro extra te moeten betalen voor 1 zender vond ik te gortig. dus lekker op het standaard pakket gebleven en tot nu toe helemaal niets gemist!

voorts het internet…..toen wilde ik nog wel eens wat downloaden vanuit nieuwsgroepen e.d. daar had ik uiteindelijk ook wel genoeg van dus die snelheid was ook niet meer zo van belang. eerst naar beneden bijgesteld van power naar minder snel. (ging wel zonder problemen). daar een tijdje rondgehangen en later eens wezen kijken of het nog lager kon. had ziggo net een paar maanden daarvoor de laagste snelheid opgewaardeerd van 2 naar 10 mb download. maar eens proberen. viel niet tegen (sporadisch wat langer moeten wachten). tot nu toe daar geen verandering in gebracht al zit ik met de laagste snelheid nu al weer op 30 mb. waarom? er zijn hele volksstammen die erg blij zijn met 10 mb down op adsl, waarom moet laagste snelheid op de kabel dan 30 mb zijn?

ja, en toen de telefoon. onderling gratis bellen ging er uit, dat heeft een hoop klanten gekost. maar in plaats dat ze dan eerst beginnen met b.v. 2 ct/min….. nee, knallen er meteen 9 cent tegenaan. en aangezien mijn dect-telefoon een beetje stond te verstoffen, en anonieme bellers nam ik toch al niet meer op, heb ik deze er ook uitgegooid. bel overigens nu wel voor 2 ct/min.

al met al heb ik het laagste abonnement bij ziggo, lager kan niet. maar ze pakken mij met relatief de dikste prijsverhoging. en de prijzen voor ongeveer hetzelfde bij een adsl aanbieder wordt je ook niet vrolijker van.

ik wil een 55+ abonnement!!: 10 mb down en een aantal simpele nederlandstalige zenders voor actualiteiten (ok.., plus de bbc). en dit voor max. 30 euro.

de vergrijzing zet door……zijn meestal tevreden met de basis….,wordt tijd dat ziggo hier rekening mee gaat houden!