Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 10-01-2015 16:37:25
Computers & Telefonie

Ziggo prijzen omhoog

[quote=carola.83 schreef op zaterdag 10 jan 2015, 16:25][quote=tenormin schreef op zaterdag 10 jan 2015, 12:56][quote=zoekster schreef op zaterdag 10 jan 2015, 12:28]
er is altijd een 'mak schaap' gedeelte dat alles redelijk vindt. zelfs al gaat het om een truc om het ene pakket geruisloos te laten verdwijnen in het andere.


denk dat er wel "meer makke schapen" zijn; ik zie geen alternatief: ziggo - upc of??? ziggo heeft met €2,25 verhoogd, lijkt weinig; veel klanten x €2,25 = ?? zou niet weten waar dan naar toe te gaan.

wel, dan ben ik ook een 'mak schaap', althans volgens zoekster. ik ga geen kostbare energie verspillen aan zaken die ik toch niet kan veranderen. adsl en glasvezel geen optie.
zowel jij als tenormin begrijpen mijn definitie van mak schaap niet. een ms is niet iemand die geen verweer kan plegen omdat hij/zij nu eenmaal klem zit. nee, een ms vindt de onprettige dingen die hem ten deel vallen zelfs prima!

ik kan ook niet weg bij upc, maar de manier waarop ze met de abo's omgaan bevallen me voor geen meter.