Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jr
jrn5 - 10-01-2015 16:42:25
Computers & Telefonie

Ziggo prijzen omhoog


ik heb zo'n beetje hetzelfde pad doorlopen, maar ben wel blij met de 30 mb. da's een prima snelheid. ik denk dat ziggo er altijd voor zal zorgen dat het laagste pakket net wat meer waard voor je geld is dan een adsl abonnement (waar je nog maar moet afwachten of je de beloofde snelheid krijgt). trouwens ook bij 30 mb is het nog prima downloaden uit de nieuwsgroepen ;-).

dat is het 'm nou... voorheen kon ik de opgelegde veranderingen (niet om gevraagd) nog wel pareren met een downgrade. vonden ze niet leuk maar uiteindelijk bepaal ik welk pakket ik dan wil hebben. ook al is dat een vermindering van zenders cq. snelheid....maar daar neem ik dan maar genoegen mee.

nu lukt dat niet meer om een tegenoffensiefje in te zetten. zit aan de taks......