Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 10-01-2015 17:27:14
Elektronica & TV

Horizon box upc stroomvreter

Je kunt de horizon aanpassen.

de horizon hd dvr mediabox geeft met verschillende kleuren licht aan of hij actief is:



blauw: de mediabox is aan.
geel: de mediabox staat hoog in stand-by.
rood: de mediabox staat laag in stand-by.
geen verlichting: de mediabox staat uit.

om de horizon mediabox in stand-by te zetten, drukt u op de [aan/uit]-knop op de afstandsbediening.



maar, let op:

wanneer het energiebeheer van de horizon mediabox staat ingesteld op 'laag', zal de mediabox volledig uitschakelen en werken telefonie en internet via de mediabox niet. geplande opnames zullen wel opgenomen worden, de mediabox gaat hiervoor tijdelijk terug naar hoog stand-by. tevens kan het opstarten langer duren omdat het ingebouwde modem eerst online moet komen en goed signaal moet krijgen. om de mediabox sneller te laten opstarten uit stand-by, kunt u de energie-instellingen aanpassen en uw tv-signaal verbeteren.


ik weet niet hoe dat zit bij de horizon, of je kan kiezen of je internet via de box verloopt. mijn internet en telefonie verloopt via een apart modem.