Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 10-01-2015 19:45:35
Computers & Telefonie

Ziggo prijzen omhoog

@jrn5

als u al het goedkoopste abo heeft, dan zult u waarschijnlijk steeds de hoogste prijsverhogingen krijgen de komende jaren, zodat u steeds minder zin krijgt in uw uitgeklede pakket. uiteindelijk hoopt het nieuwe ziggo bij een paar pakketten uit te komen waar iedereen gebruik van maakt. zo bestaat mijn pakket ook niet meer, krijgt steeds mailtjes met zogenaamd goede aanbiedingen (maar altijd duurder dan mijn huidige pakket), daar reageer ik gewoon niet op.

als u echter zo weinig eisen heeft, zou u wellicht een adsl abonnement kunnen overwegen. de abonnementen van tele2 en online zijn een stuk goedkoper dan die van ziggo.

ik weet niet of u ver van de dichtstbijzijnde centrale af zit, dat zou u na moeten gaan. daar hangt het vanaf of de adsl abonnementen voor u een goede oplossing is.