Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 11-01-2015 12:41:18
Auto & Vervoer

Ov kaart (anoniem) loopt vanzelf leeg

Op de kaart staat tot welke datum hij gebruikt kan worden. na afloop kan je een verzoek indienen nog resterend saldo terug te boeken via ov-chipkaart, dan verlies je uiteraard meteen die anonimiteit.
een paar dubbeltjes kan geen enkele rit kosten-bovendien schrijft u niet duidelijk vanaf waar die jbs is bezocht. in de praktijk kost een kort ritje al minimaal 1 eur-hoe langer de rit, hoe hoger de prijs.
als er precies 4 eur minder op staat, dan is, zoals reeds gemeld, het 99,99% waarschijnlijk dat u of een in/of uitsjek bent vergeten of niet goed hebt gedaan (ik zie heel vaak dat mensen wat zwaaien zonder te kijken).
helaas is het nu niet meer mogelijk, wegens anoniem en allang verlopen om de precieze reishistorie nog op te vragen. of de termijn van geldterug al is verstreken moet u zelf nakijken op de site van ov-chipkaart.