Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 11-01-2015 12:48:43
Auto & Vervoer

Ov overstap

De som van 2 reizen met overstap erin moet heen-terug vrijwel hetzelfde zijn. alleen wat anders verdeeld over de 2 bussen.
en het is door heel nl-niet beperkt tot veolia: je kan in maastricht sochtends vroeg starten en aldus naar delfzijl reizne per bus (duurt wel de hele dag)-zolang je elke overstap binnen 35 min na uitsjek doet (en dat kan in dit voorbeeld ook nog heel goed, behalve zondags) dan wordt elke keer de (sinds 1-1-15) 87 ct. vaste aanslag niet berekend.
dit staat allemaal keurig uitgelegd op de site van veolia-en ook nog vrijwel elke andere busbedrijf hier in nl. en stond ook in al die folders die inmiddels al meer dan 5-6 jaar geleden werden verspreid toen de strippenkaart werd afgeschaft.