Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 12-01-2015 09:55:47
Computers & Telefonie

Gigabyte niet eerlijk over specs moederborden

Je koopt niks op tweakers of hardware info. zij zijn dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor foute informatie.

azerty moet het wel goed hebben als je daar wat koopt, maar het is inderdad niet vreemd dat ze niet weten dat het om rev 2.0 gaat aangezien de ean code hetzelfde is gebleven. hoe dan ook is dit voldoende reden om van azerty je geld terug te krijgen.

gigabyte wordt over het algemeen als ok beschouwd. tot op 3-4 jaar geleden zelfs als een van de beste. volgens mij hebben ze veel last van goedkope concurrenten als asrock en msi die hele hoge kwaliteit borden voor een lage prijs aanbieden. hierdoor is hun service afdeling veel slechter geworden en worden hun bordjes ook steeds mindere kwaliteit.



wat anders:
naar mijn mening is een dubbele bios op een bord dat niet kan overclocken nihil. maar goed, verkeerde info is verkeerde info.