Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 13-01-2015 16:58:09
Elektronica & TV

Reparatie wasmachine

Of de deurmanchetten van een wasmachine voor 95% niet onder de garantie vallen waag ik te betwijfelen, tenzij het door eigen schuld is, maar dat kan ik me nauwelijks voorstellen binnen een half jaar.
ik heb zo'n 2 maanden geleden een wasmachine gekocht, mij viel na ca 2 weken op bij een eerste was in de machine stoppen dat er een klein stukje extra rubber haast onzichtbaar op de manchet zat. terug naar de winkel waar direct al de reparatieopdracht naar de fabrikant in de computer gezet werd. twee dagen later zat er al een nieuwe manchet in de machine en ik heb geen rekening gezien, alleen een papier waarop de vervanging vermeld stond. de oorzaak was vermoedelijk dat het rubber niet goed uit de mal gekomen was volgens de monteur.