Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 14-01-2015 08:46:54
Computers & Telefonie

Ziggo prijzen omhoog

[quote=aram schreef op dinsdag 13 jan 2015, 21:54]ach die internet snelheid .
als je verbinding zelf met 129gb hebt en je maakt contact met een ander die nog telefoon snelheid heeft . denk je dat je dan sneller bent dan die telefoon snelheid ?
niet overal hebt je glasvezel aansluiting. de snelheid hangt af van de langzaamste.
en die prijsverhogingen is dat niet het gevolg van al die loonsverhogingen en bonussen. dat moet toch ook ergens vandaan komen.
ik weet wel zit je laag op de ladder moet je met minder loon doen en zit je hoog dan moet er geld bij want ze vinden dat ze daar recht erop hebben.
inkomsten gedaald en uitgaven gestegen en zou die inflatie die we kennen ook niet daar mee te maken hebben?

geen idee waneer je ooit nog met een inbel modem verbinding maakt.? 99.9% van wat de gemiddelde gebruiker op internet doet is sites bezoeken als deze, of facebook, nu.nl etc. deze sites staan in datacenters met een vele male snellere verbinding dan alleen het glasvezel kabeltje naar je deur.