Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 14-01-2015 10:41:29
Huishouden & Energie

Kewlox kast niet geleverd na faillissement, wat te doen?

[quote=kgroen schreef op woensdag 14 jan 2015, 10:19]nog even voor de meningvorming: volgens de advocaat hebben ze op 27 december wel degelijk nog zoveel mogelijk uitgeleverd, dus daar heb ik niet echt twijfels bij.
als u werkelijk meent dat de goederen aanwezig zijn bij dit bedrijf, dan kunt u het beste de curator aanschrijven/mailen, waarin u een beroep doet op het naleven van de overeenkomst. deze overeenkomst bestaat nog steeds, ook al is het bedrijf failliet en zijn alle leveringen op dit moment bevroren.
stuur een kopie van uw aankoopbewijs mee.

evengoed zal het moeilijk zijn uw goederen te bemachtigen, want er zijn schuldeisers die voorgaan. het kan bijv. zijn dat de belastingdienst of de bank in het bezit komt van uw kasten. ook kan het zijn dat een onbetaalde toeleverancier zijn rechten op de kasten heeft laten gelden.

maar proberen kan geen kwaad. dien een claim in om de kasten te bemachtigen en dan maar hopen op de goede afloop.