Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 14-01-2015 11:28:38
Computers & Telefonie

Ziggo prijzen omhoog

[quote=aram schreef op woensdag 14 jan 2015, 11:18]hoi crewmember,
de meeste gaan uit van nederland vaak hebben ze niet in de gaten dat ze in het buitenland zitten . daar heeft niet iedereen een glasvezel verbinding .
wat je ook weleens vergeet hoeveel mensen tegelijk op 1 verbinding zitten.
heb je 1 aansluiting is de snelheid hoger dan dat je met 4 tegelijk via een router gaat. in een grijs verleden was het vaak met de coax verbinding van upc om te huilen. oorzaak was dat de verbindingen van kpn ertussen zat. een deel ging over een telefoonlijn en niet over coax .
nu heb je hetzelfde eigenlijk , een deel van de verbinding is glasvezel en het andere deel gaat gedeeltelijk over coax en de telefoonlijn . je snelheid hangt af van je langzaamste verbinding. hier lopen de glasvezelverbindingen langs van amerika naar duitsland . wil ik een bestandje overpompen naar hamburg is het in een poep en een scheet gebeurd. echter doe ik het naar een bestemming waar een oud telefoon modem aanhangt ben ik uren bezig. omgekeerd hetzelfde. het gaat echt niet sneller dan de beentjes kunnen.

je stuurt of ontvangt vrijwel nooit iets naar een locatie waar een oud telefoon modem aan hangt. vrijwel alles wat de gemiddelde internetgebruiker doet op internet staat op grote datacenters met snelle glasvezelverbindingen. je opmerking over de inbel verbinding is daarom zinloos. het klopt wel, maar gebeurt in de praktijk nooit.

het lijkt in het eerste bericht nu net alsof je mensen afraad om een snelle verbinding te nemen omdat er aan de andere kant toch trage inbel modems staan. dit is echter in 99.9% van de gevallen niet waar.