Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-01-2015 11:55:26
Geldzaken & Recht

Achterstallig onderhoud / geen onderhoud

Mocht het probleem van het vocht in de badkamer onvoldoende opgelost worden, kan je het beste daar een vochtvangend apparaat in zetten. werkt in mijn badkamer fantastisch, en zo duur zijn die nu ook weer niet.

verder kan je tegels overschilderen met een eigen gekozen kleur, wel speciale verf gebruiken die voor tegels geschikt is. ook dat heb ik jaren gelden gedaan in mijn badkamer (ook in de toiletruimte) en ze zien er nog steeds perfect uit. scheelt een heleboel werk en kosten van opnieuw tegelen.

als laatste is het ophangen van oude cd's op het balkon een prima afweermiddel tegen duiven. ze hebben een hekel aan reflecterend licht en komen dan niet meer. maar ja, of die dan het beste hangen op het balkon van die afwezige bewoners, of dat het al nut kan hebben op uw balkon, is het testen waard. gewoon ophangen en kijken wat het resultaat wordt.

heel veel succes met die gesprekken!