Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
geklu - 16-01-2015 19:09:58
Huishouden & Energie

Onterechte overname nuon koppigheid nle

Vervolg

op 7 november bel ik weer (het storende hieraan is dat je telkens een andere medewerker krijgt en je verhaal opnieuw kan uitleggen terwijl ik alle namen heb genoteerd), eerst naar de nle, hier krijg ik te horen dat er nog steeds niets bekend is in hun systeem. dan bel ik naar de nuon hier krijg ik te horen dat er niets in hun systeem staat huh??????? na deze mededeling begint de zitting van mijn stoel redelijk oververhit te raken, ik heb dit namelijk begin oktober al gemeld en hoefde me geen zorgen te maken. de medewerkster zal mij opnieuw als onterechte aanmelding opgeven bij de nle, ik heb nu om een bevestiging gevraagd en deze op 10 november via de mail ontvangen, hierin staat:

zoals reeds besproken blijkt het bericht omtrent de onterechte aanmelding/ voortijdige switch niet te zijn aangekomen bij de nederlandse energie maatschappij. ik heb opnieuw een onterechte aanmelding ingeschoten. de betreffende afdeling die dit oppakt zal het bericht doorsturen naar de nem en de communicatie met hen verzorgen. zodra er meer bekend is zal er telefonisch contact met u worden opgenomen. hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

tot op heden van beide partijen nog niets vernomen.

inmiddels ben ik op per 2 november (terechte datum) afnemer bij nuon ik krijg nu een voorschot rekening gepresenteerd van maar liefst 350 euro??, terwijl ik volgens prizewize 288 euro (inclusief btw) moet betalen voor de bovenvermelde gas en electra standen opgave, daarbij zou ik met de zakelijke afname nog iets goedkoper uit zou zijn huh???.

terwijl ik dit bericht aan het typen ben (15 november 2014) komt er nog een factuur binnen van de nuon of ik een opzegvergoeding van 50 euro over wil maken? en dit voor een onterechte overname.

ik hoop dat nuon en nle hier samen uitkomen, en ik alsnog mijn 38% korting op de eindfactuur van nle en de 210 euro bijbetaling inclusief boete terugbetaald krijg. volgens nuon zou alles in orde komen.

wordt ik hier slachtoffer van 2 giganten, ik word hier niet echt vrolijk van en hoop op steun, wordt vervolgd.

zie https://forum.www.radartv.nl/viewtopic.php?f=51&t=151028">forum