Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 16-01-2015 19:21:56
Geldzaken & Recht

Bijzondere zorgplicht bank

De bepaling dat er niet verrekend bij een negatief vermogen, is juist in uw voordeel opgenomen. niet alleen de waarde van het stuk grond, maar de schulden van uw ex zouden anders met uw vermogen verrekend worden waardoor u feitelijk een deel van zijn schulden aan hem zou moeten vergoeden. uw ex zou daarmee rijker worden en u armer.

voor wat betreft die lening van € 70.000,-- is het mij niet geheel duidelijk. heeft hij dat nog tegoed van zijn vader of heeft hij dat juist van vader geleend. zoals ik uw verhaal lees, denk dat hij dit nog tegoed heeft (als vader al wat overhoudt), maar in het testament van moeder kan wel eens staan dat dat bedrag niet in een verrekening meegenomen zal worden (privé-clausule).