Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 16-01-2015 19:45:36
Huishouden & Energie

Energielabel woning 2015

[quote=mein33 schreef op vrijdag 16 jan 2015, 18:37]de kunststofkozijnen hebben geen isolatiewaarde en tellen derhalve niet mee in de score, ondanks de hoge kosten hiervan.
het geplaatste dubbelglas en de vloerisolatie tellen wel mee in de score.
indien uw woning nu geen spouwmuurisolatie heeft dan is daar een behoorlijk resultaat en verbetering van de score te behalen.
al met al zou ik me niet zoveel zorgen maken over dat energielabel, een toekomstig koper zal zich waarschijnlijk eerder laten leiden door de woning zelf, de vraagprijs, de ligging en de leefomgeving van de woning.

dat mag wel waar zijn maar als ts €30.000,00 heeft geïnvesteerd gaat hij/zij toch niet van g naar f? had ie net zo goed niets kunnen doen en een mooie cruise kunnen maken, geintje. lijkt me dat er gewoon een fout is gemaakt.