Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 16-01-2015 19:59:19
Huishouden & Energie

Energielabel woning 2015

Beste frederikjp,

voor zover ik weet kunt u ten allen tijden zelf een energie label aanvragen. wie weet kunt u als u zelf de opdracht geeft en het zelf betaalt ook nog wel aangeven wat het moet worden, het zou me niet verbazen.
van wat ik er van zie is een energie label een wassen neus.
een energie label is alleen maar interessant als u uw woning gaat verkopen (en dan nog is het de vraag welke waarde potentiƫle kopers er aan hechten).
de energielabels zijn verplicht inmiddels maar worden 'voorlopig' uitgereikt zonder dat er ook maar iemand uw woning heeft beoordeeld als ik de site van de belastingdienst goed begrijp:
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/energielabel-gebouwen/vraag-en-antwoord/hoe-kom-ik-aan-een-energielabel-voor-mijn-woning.html?utm_campaign=sea-t-bouwen_wonen_en_leefomgeving-a-energielabel_woning&utm_term=energielabel%20huis&gclid=cmevxqsymcmcfwswtaod02uaoa

daarna kan iedereen bellen en aangeven wat men allemaal heeft verandert om een 'beter' energie label te krijgen. controle of wat dan ook is er totaal niet.
voor mij een teken dat er vooral niet al teveel waarde aan het energie label gehecht moet worden.