Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-01-2015 20:08:52
Computers & Telefonie

Stroom, tv, monitor, uit, aquarium

Komsja schreef op vrijdag 16 jan 2015, 17:56: @eclipse
ik weet niet in wat voor een woning u woont,maar dat u maar 1 stopcontact heeft lijkt me wel heel erg weinig want een beetje woonkamer heeft toch wel wat meerdere stopcontacten.
@komsa, mijn woning hebt 3 etages,, en stopcontacten zat, ik heb ook 3 groepen in de kast, het vervelende is daar waar ik mijn computer neerzet en de tv met alle toebehoren en het aquarium met 7 stekkers thermostaat 3 pompen verlichting, beluchting co 2 ik dan een verlengsnoer aansluit op die van het aquarium, en daar de tv, de media box, de modem, de dvd en de telefoon adapter aansluit, dan komt er een verlengstekker naar de computer, staan op 2 printers,monitor, 2 x 1elke aansluiting naar een ander contact is beveiligt met zo n klein kastje voor eventuele stroompieken. computer 1000watt, 3 tal adapters voor de externe 3.0 schijven. een halogeen lampje, de rest is blue tooth. aan de andere kant van de woonkamer zitten wel 3 contacten , een ander contact gebruiken is geen optie, ik krijg het niet netjes weggewerkt ivm laminaat..het is wel zo dat als ik de schakelaar van de computer aansluiting uitzet enkel de computer en randapparatuur uitgaat, zo ook met de tv en toebehoren zo ook met het aquarium en toebehoren. dat is zo door mijn broer gedaan, helaas is deze overleden en ken hem dus niet vragen. . p.s in de keuken zitten er 4 ? 4 dubbele .. ik ken ook geen trucje uithalen met de lichtschakelaar, daar ik de boel draadloos heb.. dus bedien mijn lichten met een afstandbediening. dus samengevat zet ik bijv het aquarium uit met de hele handel dan zorgt dat ronde kastje dat de stroom wel doorgaat naar de rest van de spullen, hoe dat gebeurt heb ik geen verstand van. misschien gewoon fff de stekker eruit trekken en de boel een uurtje laten ontaarden ???? langer niet want dan staat de thermostaat van de 400 liter bak uit , en vinden de vissen weer niet leuk. hoop dat het een beetje duidelijk is .....................



@ edrick, ik kon de vraag en antwoord niet terugvinden....