Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 17-01-2015 02:02:07
Geldzaken & Recht

Ouderenkorting

@ pk49, off topic:
=pk49 schreef op vrijdag 16 jan 2015, 21:36: afgelopen juli 65 geworden weet ik nog steed niet waar ik recht op heb.ik woon samen met een dame die vervroegd met pensioen is gegaan en de brieven blijven maar komen van de svb.ik krijg de ene maand wél partnertoeslag dat de volgende maand evenzovrolijk weer vanaf getrokken wordt.ik en mijn vriendin,beide uit het onderwijs afkomstig,vallen regelmatig in op onze oude scholen.ik heb vervolgens gebeld naar de svb omdat ik eindelijk eens wou weten hoe het zit,maar de persoon aan de lijn wist het ook niet meer.schijnbaar verlies je je partnertoeslag als je zelf wat bijverdient,maar krijgt je partner dan meer.hij deelde mee dat ik maar op het eind van de maand maar moest afwachten wat ik kreeg en naar aanleiding daarvan maar moest bellen over het hoe en wat.lekker duidelijk allemaal.........

deze rubriek heet "vraag en beantwoord", dus wat is je vraag?
je schrijft:
ik en mijn vriendin,beide uit het onderwijs afkomstig,vallen regelmatig in op onze oude scholen.
.ik woon
.ik krijg
.ik heb

zielig voor de kinderen die onderwijs van je krijgen..... ze konden je stijlfouten eens overnemen..... denkende dat het zo hoort. een sollicitatiebrief met zoiets wordt snel aan de kant gelegd!

"ik" aan het begin van een zin en b.v. "ik en mijn vriendje" werd ons snel afgeleerd met het voorbeeld: "stront voorop".
en wie wil er nu stront zijn: ik niet!

overigens is het ook niet netjes om een nieuw probleem in het topic van iemand anders aan de orde te stellen, ook al lijkt het nieuwe probleem enigszins op dat van topicstarter magnolia2244.
deze rubriek dient ook als naslagwerk voor problemen. wanneer iemand anders een antwoord zoekt op een probleem als dat van jouw, komt deze nooit bij het antwoord hierop van tijger1 terecht wanneer jij in het topic van een ander zit te knoeien met jouw probleem.

zelf een topic starten voor jouw probleem is de normale gang van zaken hier.

hardwareerrorman.