Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
edwin7 - 17-01-2015 11:29:36
Huishouden & Energie

Contract huurboiler

Het is inderdaad eneco, de manier waarop de monteur even 2 nieuwe contracten onder mijn neus duwde en of ik even wilde tekenen (dan konden ze na het weekend beginnen met de nieuwe te plaatsen) zonder de absurde huurvoorwaarden te bespreken is belachelijk, wat is nog het voordeel van huren bij zulke huurvoorwaarden terwijl je zelf ook nog opdraait voor de installatiekosten, gelukkig wist ik wat de oude huur was waardoor ik op de rem trapte, maar als de huur 1 euro hoger was geweest had ik denk ik op een nonchalante manier die handtekeningen gezet terwijl mijn moeder bijna 80 jaar is en nog in haar eigen huis woont waar deze boiler hangt en we er 12 jaar aan vastzitten, de oude boiler hebben we denk ik 5x afbetaald en dan zo'n naai-actie, bahhh, een niet functionerend apparaat dienen ze gewoon te vervangen, daar hebben we dat huurcontract/verzekering voor en reeds 35 jaar voor betaald.

ik overweeg nu ook om te gaan kijken om een boiler te kopen, met zo'n huurcontract wordt je gewoon genaaid, dat is wel zeker.