Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 17-01-2015 15:41:37
Computers & Telefonie

Lege bestanden adobe x1 verwijderen

Aanvulling:

de nederlandstalige installatie spreekt voor zich. het enige waar u op moet letten is om de ebay shortcuts niet mee te installeren.


na dat de installatie heeft plaatsgevonden ziet u rechts onder in de hoek van de taakbalk een klein toverstafje ten teken dat het programma unlocker actief is. u gebruikt het programma nadat u de vervelende mededeling van het geopende programma bent tegengekomen. of wanneer u een map niet kan verwijderen. nadat u de mededeling heeft weggeklikt gaat u met de muisaanwijzer op de bewuste map staan die windows niet kan verwijderen. u klikt vervolgens met de rechtermuisknop en selecteert unlocker.
er opent zich nu een scherm met een aantal mogelijkheden. nu selecteert u vervolgens (dmv het het menu wat hieronder vergroot is afgebeeld)verwijderen en klikt u aansluitend op de knop alles vrijgeven. de software unlockt en verwijderd de map vervolgens voor u. zelfs als het niet meteen lukt (iets wat zelden voorkomt) om de map verwijderen dan krijgt u de keuze om unlocker dit te laten doen tijdens de volgende herstart. het ook mogelijk om met dezelfde handeling de map te hernoemen te verplaatsen of te kopieeren
(bron:vistahelpdesk-nl)

suc6