Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ji
jimmy1500 - 18-01-2015 01:22:21
Geldzaken & Recht

Duo schulden?

Ik vond het ook heel raar dat ze zeiden dat van mijn 4e leerjaar wat ik niet heb afgemaakt en eigenlijk onderbroken heb, als gift werd gegeven omdat ik mijn niveau 3 diploma behaald heb, maar toen ik daar aan de telefoon naar vroeg zei ze toch echt dat ik dat als gift kreeg. ben natuurlijk na een jaar tijd ook allang de naam van de contact persoon vergeten en zelfs als ik die nog wist zou die contactpersoon dat ook allang niet meer herinneren door de vele klanten die ze helpt.

ik zou ook geen verklaring weten waarom ze anders op geen enkele andere manier hebben laten weten dat ik het alsnog zou moeten betalen en er mogelijk een deurwaarder langskomt die ik ook nog nooit gezien heb.

maandag ga ik sowieso nog een keer bellen met duo om meer informatie te verkrijgen.