Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 25-01-2015 14:23:41
Geldzaken & Recht

Is dit werkelijk van de ing bank?

[quote=tijger1 schreef op zondag 18 jan 2015, 00:23]misschien dan ook nog maar scannen met een ander programma voirdat u uberhaupt gaat internet bankieren.

anderen weten wel welk orogranmma u het best kunt gebruiken om dat te doen.

dat is schrikken.
valerius-2 heeft ooit eens een echte virusscanner gebruikt, avg.
die gaf teveel alarm meldingen en daarom is valerius-2 weer terug gegaan naar windows defender, en die geeft hem geen alarm meldingen meer.
"als ik geen virusmelding meer krijg, heb ik ook geen virussen".
"als ik de dokter liquideer die zegt dat ik doodziek ben, kan hij ook niet meer zeggen dat ik doodziek ben, dus ben ik kerngezond"

klik->http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/melding-onderhoudscentrum-windows-7/cpagina/15/?vhash=c749c73j#1044998"> hier

er zijn ook browser add-ons, die kan men toevoegen aan een browser, en d.m.v een rechtsklik kan men een bestand of een url van te voren scannen op eventuele rotzooi.
de ondersteunde browsers zijn mozilla firefox, google chrome en internet explorer.
die tool wordt aangeboden door " virustotal" .
quote:
virustotal is een gratis te gebruiken antiviruswebsite die scant met 57 verschillende antivirusdistributies.[1] het is naast het scannen van een website ook mogelijk om bestanden over te dragen met een maximale grootte van 64 megabytes via de website[2] of maximaal 32 megabytes per e-mail[3].

in 2007 was virustotal geselecteerd voor de top honderd beste producten door pc world.[4]

op 7 september 2012 werd virustotal gekocht door google inc.


klik-> http://nl.wikipedia.org/wiki/virustotal#cite_note-7">virustotal.

men moet wel de zin van een virusscanner of een waarschuwing op een website zien, anders is elk advies tevergeefs en nutteloos.
en dat gaat niet alleen over banken, maar over alles.
de wereld is niet n00bvrij te maken, met geen mogelijkheid...