Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 18-01-2015 19:19:54
Vakantie & Reizen

Booking.com

Ik begrijp niet dat er nog steeds personen via dit 'bedrijfje' hun reis boeken.
ga eens googelen en je leest vele klachten.

en al staat er van alles bij hun voorwaarden, het is alléén in het belang van dit 'bedrijfje'.
zij verwijzen altijd naar hun algemene voorwaarden en stellen zich op als alleen maar een tussenpersoon. een klant heeft, zo goed als altijd, het nakijken. ook in uw geval hebben zij zich ingedekt en kunnen, en mogen zij, zij zich (helaas) in alle onschuld hullen.

maar met een ding zijn zij wel eerlijk: "onze website ...... en dient ook niet te worden beschouwd als een aanbeveling of een goedkeuring van de kwaliteit, het serviceniveau". m.a.w. wie via ons boekt neemt risico's waarvoor wij niet aansprakelijk zijn.

dus: nooit boeken via dat 'bedrijfje'. maar ja, er blijven altijd personen die hier nog intrappen. en zolang die er nog zijn, zal dat 'bedrijfje' ook niet verdwijnen.

booking.com leeft van 'klanten' die niet de (algemene) voorwaarden lezen. en dat weten zij zelf ook. als iedereen die av wel goed zou lezen, zou, ik vermoed, 95% (lachend) afhaken.

en die zogenaamde 'oprechte excuses' zijn doodleuk keihard gelogen en totaal niet gemeend. deze uitspraak staat, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, ook standaard in de reacties die zij naar zeer vele klanten sturen. m.a.w. totaal niets zeggend.

tja...... wéér een toekomstige klant minder.
het enige wat u nu nog kunt doen is via de sociale media zoveel mogelijk personen waarschuwen voor dit clubje.

zie ook * http://www.adformatie.nl/blog/de-sluwe-praktijken-van-bookingcom-we-worden-misleid]strongidit/i[/b"> *.