Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-01-2015 11:39:20
Voeding & Gezondheid

Zorgverzekering

@marietje17,

toen de vader van uw zoon nog leefde had uw zoon blijkbaar wel een zorgverzekering (verplicht eigen verz. vanaf 18 jr.).
leefde uw zoon destijds geheel op kosten van zijn vader of had hij een eigen inkomen uit werk of een sociale uitkering.
vreemd dat hij, na het overlijden van zijn vader, plotsklaps dakloos werd en ineens zonder inkomen of uitkering kwam te zitten en daardoor niet meer aan zijn financiƫle verplichtingen kon/wilde voldoen.
was er, na het overlijden van zijn vader dan helemaal niemand, ook u niet, die zich het lot van deze jongeman aantrok of wilde hij de aangeboden hulp niet accepteren.
hoe heeft de betreffende instantie uw zoon, na twee jaar, alsnog kunnen traceren en hem de door u genoemde boete kunnen opleggen.
er zijn ruim voldoende mogelijkheden voor mensen in sociale problemen waar zij voor hulp kunnen aankloppen. u zou uw zoon hierin kunnen ondersteunen en begeleiden zodat zijn leven (weer) op de rails wordt gezet.
alleen een vermanend vingertje opsteken naar de maatschappij kan iedereen, daadwerkelijke hulp en ondersteuning bieden is van een andere orde.

p.s.
uw p.s. is een ongepaste vergelijking.