Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-01-2015 14:25:03
Winkels & Webshops

Euroweken c1000

Bij c-1000 mag je maar 4 van dezelfde aanbieding kopen.dit om" iedereen de kans te geven" deze aanbieding te kopen. belachelijk gewoon, je moet er de eerste dag meteen bij zijn anders heb kun je geen aanbieding meer krijgen terwijl ze toch een week duren.
iedereen de kans noemen ze dat, nou het werkt totaal niet.ik zie dat hele families ieder apart in de rij aanbiedingen afreken dus met dat zgn 4 per aanbieding slaat men de plank totaal mis en niemand kan meer van een aanbieding profiteren. dus c-1000 doe net als andere supermarkt(en) en laat iedereen gewoon de hoeveelheid kopen die men wil, die 4 personen slaat nergens op, heeft totaal geen effect.!koop wat meer in, men weet dat er mensen op een aanbieding afkomen. het zijn gewoon lokkertjes je slaat altijd de plank mis,nooi t verkrijgbaar altijd op.