Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-01-2015 15:27:01
Winkels & Webshops

Euroweken c1000

Remcoc schreef op zondag 18 jan 2015, 09:26: dank iedereen voor het reageren. als eerste wil ik ook even terug reageren:

ik zal me er echt niet druk over maken of ik nou wel of geen gelijk krijg. mij gaat het er om dat er in reclames een hoop gezegd wordt (en) waar niet inhoudelijk op teruggekomen wordt. zoals meneer of mevrouw diewilik zeggen.....dat het triest is om je gelijk te halen. zwaar overtrokken reactie, maar wil wel zeggen dat het triest is dat de consumenten genaaid worden waar ze bij staan. (of: de consument genaaid wordt waar hij bij staat)

nergens in mijn verhaaltje eis ik iets van c1000, maar wil wel weten wat ik als consument nu kan en mag doen tegen dit soort praktijken, je wordt namelijk verleid tot kopen van goederen met de veronderstelling dat je veel goedkoper uit bent. en zoals ook al eerder vermeld nergens in deze kwestie zijn kleine lettertjes zichtbaar die uitleg geven hoe de actie precies werkt.

maar laat mij maar zielig zijn dan, ik kom liever op voor de mensen die dus niet zoveel te besteden hebben en door omstandigheden in deze situatie terecht gekomen zijn......want deze groep is de groep die gevoelig is voor deze misleidende reclames.