Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zw
zwaardvis - 19-01-2015 18:59:07
Geldzaken & Recht

Belasting over rente spaargeld

@tijger1: groen beleggen in een groendeposito is gevaarlijk. zoals het recente verleden heeft bewezen kan de fiscale stimulering van de een op de andere dag verdwijnen zonder overgangsperiode en dan hou je voor de resterende jaren maar 0,15% of 0,25% over. en dit jaar komt de regering met nieuwe belastingvoorstellen. bekend is dat de groene beleggingen http://www.volkskrant.nl/voordeel/halbe-zijlstra-zou-het-niet-eenvoudiger-zijn-alle-toeslagen-af-te-schaffen~a3633514/">op de helling staan. of dat doorgaat en per wanneer is afwachten.
zonnepanelen danmaar? zolang je mag salderen is dat prima. maar er zijn al stemmen opgegaan om ook de zelf opgewekte energie te belasten met energiebelasting (=niet salderen). zodra iets te populair wordt, worden de fiscale voordelen afgeschaft.