Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 19-01-2015 23:18:17
Geldzaken & Recht

Betalen ontvangen ongefrankeerde post

[quote=mahadma schreef op maandag 19 jan 2015, 22:49]als post.nl eens aan hun klanten dacht, mensen die betalen om gebruik te maken van hun diensten d.m.v. een postzegel. maar als post.nl een fout maakt, excuses, maar geen vergoeding of wat dan ook.................... ondanks alle klachten? hoeveel post raakt er per dag zoek? en hoeveel pakketjes? hoeveel aangetekende stukken? hoeveel (zelfs) verzekerde stukken?

laten we nu geen verstoppertje spelen: men leest toch vaak, veel, dat de grootste "dieven" het personeel van bedrijven is. post nl zal daar zeker geen uitzondering op zijn. in het gulden tijdperk, waar men nog dacht je kleinkind met een tientje blij te maken: ook die kwamen niet aan. dus dat deed men niet (meer). heb mezelf in werkende jaren ook schuldig gemaakt aan diefstal van mijn werkgever hoewel, dat was mijn vader, maar toch: elastiekjes, paperclips, gummetjes. alleen: je dacht daar, toen, niet over na. maar het was natuurlijk wel stelen van.... en de ene postbode is zeker niet de andere!