Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 20-01-2015 09:03:21
Geldzaken & Recht

Betalen ontvangen ongefrankeerde post

[quote=iljaha schreef op maandag 19 jan 2015, 22:45]beetje fatsoen is niet misplaatst.
gelukkig...... toch nog een beetje humor. ik was al bang dat het een ellenlange, saaie bedoening zou worden bij dit topic.

ik wilde eerst de notificaties stoppen, maar er komt toch nog een beetje 'leven in de brouwerij'......

er wordt al jaaaaaaaaaren lang gestolen als de raven bij postnl, waar zij totaal niets aan doen. en waarom niet, omdat het voor postnl goedkoper is om niets te doen, dan een afdeling in het leven te roepen, of in te huren, om eens echt de jattende 'collega's' op te sporen. m.a.w. postnl heeft totaal geen (financieel) belang bij het opheffen van dat probleem.

nu terug naar het enorme probleem bij postnl van de te weinig gefrankeerde post, omdat het mogelijk één of 2 gram te zwaar is.

dan is uw gebruik van het woord 'fatsoen' toch wel héél erg komisch.
als er één club in nederland is, die het woord 'fatsoen' niet kent, is dat postnl wel.

om hiervan maar eens een simpel voorbeeldje te geven en ook nog on-topic:
leest u eens de reactie van 'alk', die hij/zij gisteren om 22.04 uur geplaatst heeft bij dit topic:
"ik kreeg een kerstkaart waar een gewone postzegel op zat met een 1, kosten 69 cent. omdat de envelop zwaarder was dan 20 gram kreeg ik een strafport kaart van € 1,92 als de afzender er een kerstpostzegel van opgeplakt had 59 cent, dan had de envelop 50 gram mogen wegen. de envelop was naar het model, dikte en manier van adresseren duidelijk als kerstkaart herkenbaar. er was dus ook 10 cent teveel betaald voor de verzending, alleen met een gewone postzegel omdat de afzender maar enkele kaarten verstuurd en niet van plan is om 20 zegels te kopen. ik stuur een mailtje naar post nl om uitleg. krijg een standaard mail terug waar verder niet inhoudelijk op de teveel betaalde porto wordt ingegaan."

en dan met name die laatste zin. tja... daar werken dus ook al een aantal hersenloze figuren, of zouden het robotten zijn?