Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 20-01-2015 10:12:40
Huishouden & Energie

Wasmachine lekt water | bosch maxx wfo 3250

[quote=slobberbone schreef op dinsdag 20 jan 2015, 09:05][quote=1953 schreef op dinsdag 20 jan 2015, 01:02]het bleek niet om de wasmachine te gaan.

het probleem bevond, bevindt zich eigenlijk nog enigzins, zich in de afvoer van het sopwater elders, t.w.: nabij mijn hr-ketel, daar komt een rubberslang uit in een kunststofpijp, samen met een koperenpijp met een kunststofmond bovenop - ontluchtingsmond o.i.d. daar kolkte het sopwater uit. nu staat een pannetje onder de afvoerpijp.

na hg ontstopper in de afvoerpijp te hebben gegoten is het probleem wel vermindert naar een minimale hoeveelheid water.

ga nogmaals een hg duo ontstopper gebruiken, anders wordt het de loodgieter die in zijn handen kan gaan wrijven.

dank voor de suggestie. doch hg beweert dat het de leidingen niet aantast. de trekveer is ook al geprobeerd.

zou eerder gaan voor trekveer of keteltje heet water met soda, die gootsteen ontstopper is echt een vies goedje kan zelfs die dunne witte pc buisjes doen oplossen of de lijm ervan en dan ben je nog verder van huis.