Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maaike2907 - 20-01-2015 12:58:33
Huishouden & Energie

Meer mense ervaring met matrassen van www.hetmeubelplein.nl

Oplichters en dieven zijn het van hetmeubelplein.nl waar wij een boxspring van bijna 1000 euro hebben besteld en betaald maar nooit geleverd gekregen!! in maart 2014 hebben wij een boxspring besteld waar volgens die verkoper 6 weken levertijd op zat dus hebben we geduldig afgewacht, na twee maanden gebeld wanneer het bed geleverd gaat worden, werden we afgescheept met het verhaal dat de fabriek de verkeerde kleur had gefabriceerd dus moest die opnieuw worden gemaakt, weer 4 weken gewacht en redelijk geïrriteerd gebeld om te horen wat nu de leverdatum ging worden.

ik zou direct terug gebeld worden, nooit gebeurd dus paar dagen later weer gebeld en volgens diezelfde verkoper was het bed nu bij zijn transporteur, of we zelf maar even contact op willen nemen met hun..!? transportbedrijf weet van niets
dus weer naar die knuppel terug gebeld en hij zou zelf wel even contact opnemen...weer aan de lijn gehouden en na een week nog weer niet zijn terug gebeld wij weer bellen en nu zou die hoogstpersoonlijk zelf naar het magazijn gaan om dat bed te zoeken, maar niet teruggebeld dus ik werd steeds kwader en gebeld zegt die dat die allang in het magazijn lag en dat die nu dan toch echt na 6 maanden geleverd gaat worden....

een week later neemt dat transportbedrijf pas contact op voor een afleverafspraak die week daarna,,,,,eindelijk geleverd maak ik die kartonnen open....is het helemaal niet het bestelde bed!!!! ik op hoge poten die hufter gebeld en bleef nog steeds netjes, komt met de beroerdste smoes dat er in de fabriek toch blijkbaar iets niet helemaal goed was gegaan.....ja ja! daarna nog 4 keer gebeld in 1,5 maand tijd dat we ons geld terugwillen....het is nu half januari geweest en nog geen één cent op mijn rekening gestort dus deze dief daar moet niemand nog zijn geld aan gunnen, wees bij deze gewaarschuwd!!!