Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sd
sdroos2206 - 20-01-2015 14:53:17
Computers & Telefonie

Hoge rekening kpn door 09091900 nummer

Hallo philip36,

dank u wel voor uw reactie!

nee mijn moeder woont zelfstandig en zit nu wel met een kostenpost van bijna €1000 zoals u zegt, vandaar dat ik dit tot op de bodem aan het uitzoeken ben hoe dit kan!

kpn heeft meerdere klachten gehad over dit telefoonnummer, maar diegene die mij te woord stond kon mij hier niet verder informeren ivm privacy! dus mijn moeder is niet de enige slachtoffer hiervan! kpn begrijpt het een klein beetje dat het niet klopt, maar verwacht wel dat mijn moeder dit gaat betalen?

vandaar dat ik mijn vraag hier heb gesteld en graag jullie input zie wat ik hiermee kan doen! en ik bedank u dan nogmaals voor uw reactie/ tips.

ook zal ik contact opnemen met kassa voor de belbus! (bedankt voor de tip!) en de pittige brief naar de directie van kpn wordt ook nog gestuurd.