Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-01-2015 16:23:39
Geldzaken & Recht

Achterstallig onderhoud / geen onderhoud

@meganchloe

schimmel: als dit door een bouwkundig gebrek komt dan is de woningbouwvereniging naar mijn mening verantwoordelijk.
je goede wil tonen is altijd goed maar ik schat in dat de schimmel zich weer laat zien (als er alleen maar schoongemaakt wordt). schimmel is erg hardnekkig en laat zich niet zo maar uitroeien.. maar als het weer terugkomt dan wordt er dus wat aan gedaan....

24/7 het raam open... dat doe ik meestal ook... maar of dat gaat helpen in jouw geval... dat zie je zelf wel...
allemaal wel heel vervelend. een wc-vloer moet je ook gewoon schoon kunnen maken en dat gaat niet goed lukken als de tegels worden verwijderd. ik begrijp er niets van.
dit zijn zaken die in de bouwverordening van de gemeente zullen zijn geregeld. probeer daar achter te komen (bij de gemeente zelf).

vroeger kon je voor dit soort zaken goed bij bouw- en woningtoezicht terecht. maar ik ben bang dat de overheid het liefst zijn handen overal van af trekt... (met uitzondering van de inning van belastingen). het wordt van kwaad tot erger.