Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-01-2015 18:33:48
Geldzaken & Recht

Is dit normaal?

Aurora1 schreef op dinsdag 20 jan 2015, 16:48: als u alleen een internet spaarrekening wilt openen moet u niet bij de knab zijn want dat kan daar alleen als u een totaal pakket neemt met o.a. een betaalrekening en die is daar duurder dan bij andere banken voor zover ik gezien heb: http://www.vanbetaalrekeningveranderen.nl/">klik hier.
zoals al is gezegd, alle banken hebben voorwaarden en een aantal daarvan zijn wettelijk verplicht.
bent u het niet eens met de voorwaarden van de knab, dan zou ik e.e.a. annuleren/de rekening opzeggen. ik weet niet of dat zonder kosten kan maar dat zal op de website van de bank te vinden zijn.
ik zou dan, voordat u elders een internetspaarrekening opent, eerst eens goed kijken wat men aan gegevens verlangt voor het openen van een internet spaarrekening. overzicht van banken met een internetspaarrekening:
http://www.vanspaarbankveranderen.nl/sparen/rentemeter">klik hier. sla buitenlandse banken over omdat die niet onder het nederlandse garantiestelsel vallen.


ook u bedankt voor uw reactie, ik had gekozen voor knab basis gratis en ik zou kunnen sparen tot € 50.000

@
knab basis - gratis
met knab basis maak je op een makkelijke manier kennis met knab. je krijgt een betaalrekening met beperkte mogelijkheden en je kunt een spaarrekening openen. verder heb je toegang tot alle functionaliteit om inzicht te krijgen in al je geldzaken: je bankzaken bij andere banken, je bezittingen en je inkomsten- en uitgavenpatroon.
knab basis
heb je knab basis? dan betaal je geen kosten voor het pakket. je krijgt toegang tot diverse producten en services, waaronder je betaalrekening, het digitaal kasboek en knab alerts. ook kun je knab flexibel sparen openen. op deze spaarrekening mag je tot een bedrag van € 50.000,- sparen.
je ontvangt een bankpas en een cardreader om geld van en naar je flexibele spaarrekening bij ons over te boeken. met deze bankpas mag je niet pinnen.
1. wat kun je met je betaalrekening met knab basis?
1.1. met je betaalrekening kun je het volgende doen:
a) je kunt geld ontvangen op je betaalrekening.
b) je kunt geld overboeken naar een andere rekening.

hoe je dit kunt doen, staat in onze algemene handleiding & handleiding betalen.
1.2. je kunt aan andere personen of bedrijven een incassomachtiging geven. die mogen dan geld van je betaalrekening afschrijven. ben je het niet eens met het bedrag dat is afgeschreven? laat het ons dan binnen 56 dagen nadat het bedrag van je rekening is geboekt, weten. wij zullen de betaling dan direct voor je terugdraaien. meer informatie lees je in de algemene handleiding & handleiding betalen.

2. je mag niet pinnen
met de bankpas die hoort bij je betaalrekening mag je geen contant geld opnemen of een betaling doen via een betaalautomaat (in een winkel of restaurant bijvoorbeeld). wil je toch pinnen? kies dan een ander pakket.