Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 20-01-2015 20:17:18
Geldzaken & Recht

Contributie sportschool

Mijn zoon is anderhalf jaar geleden verhuisd en heeft dit destijds doorgegeven aan de sportschool waar hij toen nog regelmatig kwam. maar het laatste jaar is hij helemaal niet meer geweest, en dat kan men zien bij de sportschool omdat je gebruikt maakt van een pasje als je komt sporten.

of je nu wel of niet komt "sporten", maakt ze niet uit, als er maar wèl betaald wordt. hij had mogen komen en kunnen komen.

ruim een jaar heeft de sportschool wel contributie afgeschreven, maar hebben ze nooit eens contact opgenomen met mijn zoon waarom hij niet meer kwam.

dat laatste doet geen enkele sportschool.

in december kreeg hij in eens een herinnering op zijn oude adres dat de contributie niet afgeschreven kon worden.

als hij of geen saldo heeft of een andere reden heeft gehad, hij heeft kennelijk niet opgezegd en het pasje ingeleverd tegen reçu.

aan de ene kant dus fout van mijn zoon, die door zijn add gewoonweg niet let op dat soort dingen, aan de andere kant vind ik het ook niet ok van de sportschool dat ze maar blijven incasseren, ruim 30 euro per maand, meer dan een jaar lang.

er is niet opgezegd, en er liep een abonnement, dus konden en mogen ze contractueel incasseren.

is dit iets waar je nog iets mee kunt? dat ze geheel of gedeeltelijk iets terug betalen? aangezien ze dus ook zijn adreswijziging destijds niet doorgevoerd hebben en we ook op zijn oude adres(bij mij dus) nooit geen post ontvangen hebben.

nee u kunt hier niets mee, behalve zo spoedig mogelijk opzeggen, pas inleveren tegen recu en dan het rekening nummer definitief blokkeren.