Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 21-01-2015 14:44:39
Winkels & Webshops

Supermarktslager

Ik denk dat het per locatie of filiaal van een supermarkt verschillend is.
veel grote (xl) filialen hebben wel één of meer slagers rond lopen.
in zwolle is een (boni) supermarkt die heeft er wel 5 rondlopen.
"ons slagersbedrijf is gevestigd in de bonisupermarkt te zwolle. al vanaf 1986 jaar bedienen wij hier een breed publiek, vooral afkomstig uit de wijken assendorp, pierik, centrum en zwolle zuid."

"dit blijkt ook uit het feit dat er maar liefs 5 volledig gediplomeerde slagers, van de in totaal 12 werknemers, bij ons in vaste dienst zijn, sommige al meer dan 20 jaar."

klik-> http://www.slagerijvanguilik.nl/3-over_ons.html">hier

verder heb je wel supermarkten die slager "inlenen".
"inleners.
slagers partners is een gevestigd bedrijf met ervaren krachten. we verstaan het slagersvak in al zijn facetten, zowel uitvoerend als organisatorisch. wij leveren slagers aan de ambachtelijke slagerij op de hoek, slagerijketens en supermarktslagerijen.".
klik-> http://www.slagerspartners.nl/inlener.html">hier

en voorbewerkte vleeswaren kunnen wel in een grote fabriek voorbewerkt worden onder toezicht van een gediplomeerde slager.

hoe meer jongeren in een slagerij van een supermarkt, des te lager de loonkosten, en dat is wat telt