Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 21-01-2015 14:47:32
Computers & Telefonie

Beveiliging pc

Mijn bank schijnt mometeel niets te doen te hebben, want de reactie op de vraag over avast en malwarebites kwam bijna per ommegaande:



bedankt voor uw bericht waarin u vraagt of de virusscanner avast free of malwarebytes genoeg is om van sns internetbankieren gebruik te maken. goed dat u hierover contact met ons opneemt. in deze e-mail help ik u verder.

virusscanner


"wij adviseren het gebruik van een virusscanner en malware scanner ten zeerste tijdens het gebruik van internetbankieren. wij vinden het belangrijk dat onze klanten goede voorzorgsmaatregelen nemen om virussen tegen te gaan. de virusscanners die u noemt zijn goede virusscanners en raden wij ook aan om te gebruiken".

niets over onveilgheid dus. maar ik moet deze mail preventief goed bewaren!


omdat de support van g-data niet goed loopt, omdat je in nederland een melding moet doen en je zelf een tweede melding naar hun laboratorium in duitsland moet sturen, heb ik bitfender voor twee computers (actie vijf jaar voor € 89,- gevonden, maar nog niet afgeslopen totdat g-dara een oplossing geeft).